A hotel, ami a Hot wheels autók örök nyaralóhelye

Ha vendéglátóegységet, vagy szálláshelyet üzemeltetsz, akkor előbb-utóbb lesz egy elhagyott tárgyak részleged. Hihetetlen, hogy mennyi mindent képesek vagyunk elhagyni. Valaki a tárcáját, van olyan, aki az esernyőjét, más a szemüvegét, valaki meg a telefonját hagyja ott valahol. Ám az én falusi apartmanjaimban egyszer elhagyott játék a Hot wheels autók adták az ötletet, hogy növeljük a vendégházak felszereltségét.

Legyen minél több játék, amivel a kicsik el tudnak szórakozni! Így hát beszereztünk lábhajtású, biciklis  kisautókat, amikbe beleülhetnek a gyermekek, és rengeteg Hot wheels autót, hozzá pályákat. Általában családok szoktak hozzánk jönni, olyanok, akik szeretnének egy kis csendességet, nyugodtabb környezetet a pihenésre, és a gyerekek számára rengeteg lehetőséget adunk a kikapcsolódásra, többek között ezt. Minden család szokott hozni a gyerekének játékokat, de olyan sok van nálunk, hogy gyakran megfeledkeznek a kicsik a saját játékaikról. Ez egy szálláshely számára hatalmas bóknak számít.

Hot wheels autók

A megyénkben népszerű a rallyversenyzés, autógyár is van 50km-en belül, ezért ha kimozdulnak a környékre családok, akkor úton útfélen az autók kiemelt figyelembe fognak kerülni, ezért is tűnt jó ötletnek ilyen típusú játékok beszerzése. Számomra ez a webshop vált be erre a célra. Van itt mindenféle autó, terepjáró, versenyautó, futurisztikus járgányok, mesékhez kapcsolódó járművek, különböző típusú pályák, nagyobb méretű modellek, és egészen kicsik is. A nyári szezonban a kisgyerekeknek rendszeresen szoktunk adni ajándékba egy kisautót, hogy a családnak a nyaralás után a jó emlékeken kívül legyen egy tárgyi emlékeztetője is, ami felidézi a nyarat.

Szerintem a jelenlegi férfi lakosság nagy része legalább egy tucat Hot wheelses, vagy ahhoz hasonló játékautóval rendelkezett gyerekkorában, talán a saját kis nosztalgiám is közrejátszott abban, hogy ilyeneket szerezzünk be.